Katalog

Cvece na poklon

Često vam se desilo da ne znate kome kakav cvet da poklonite za rođendan.
Znamo svi da prema mesecu rođenja dobijamo i određen horoskopski znak, ali manje je poznato da svakome prema mesecu rođenja pripada i tačno određeno cvece. Poklanjanje cveca prema mesecu rođenja je poseban  znak pažnje, bez obzira o kakvom je povodu reč.poklon cvece

 Januar-Rođenim u ovom mesecu poklonite karanfil. Postoje u raznim bojama i oblicima, vrlo su intezivnog mirisa.Druga opcija za poklanjanje cveca u januaru  su visibabe.
a ih u raznim bojama i oblicima. I vrlo su intenzivnog mirisa. Druga opcija za darivanje u siječnju su nježne visibabe.

Februar-Osobe koje su rođene u najkraćem mesecu u godini poklonite perunike. Ima ih u nekoliko boja. Druga opcija mogu da budu i mirisne ljubičice, mali buket nikoga neće da ostavi ravnodušnog.

Mart-Za osobe u ovom mesecu najbolji izbor je svakako narcis. Narcisi simbolizuju ponovno rođenje. A u velikom buketu označavaju sreću i zato su idealni za osobe koje su rođene u ovom mesecu.

April-Bela rada je idealan izbor za sve rođenje u aprilu. Nežni beli cvetići učiniće svaku osobu posebnom.

Maj-Sredina je proleća, a neko vam drag slavi rođendan.Za tu osobu idealan je ljiljan. Pronaćićete ga u mnogim pastelnim bojama, a ljiljan je izraz dobrih želja i poštovanja.

Jun-Početak leta i idealan izbor za osobe koje su rođene u ovom mesecu, a to su kraljice cveca, ruže. Poklanjanjem ruže prenosite značenje savršenosti i lepote, a možete da ih pronađete u svim bojama. 
cvet ruza


Jul-Pravi odabir za sve osobe rođene u julu je prefinjen plavo - ljubičasti  delfinijum. Onaj ko  ga poklanja pokazuje odanost i otvoreno srce.

Avgust-Za one rođene u avgustu , najbolji poklon je cvet gladiole. A odlično je to što ih možete pokloniti u boji koja je omiljena vašoj dragoj osobi.

Septembar-Stigla je zlatna jesen, a vi tražite idealan cvet za dragu osobu?E, pa za osobe rođene u devetom mesecu su namenjeni zvezdani cvetovi ladoleža, koji prenose dobre vibracije i daju do znanja da postoji neko, ko uvek misli na nju.

Oktobar-I u kišnom oktobru možete nekog da razveselite cvetom. Idealan odabir je cvet nevena koji osobama rođenim u ovom mesecu izražava divljenje i naklonost.

Novembar-Ovaj mesec najavljuje hladan deo godine, ali to nije razlog da nekom ne poklonite cvet. Za simbol sreće i dugog života, osobama rođenim u novembru poklonite cvet hrizanteme.

Decembar- Zima pred vratima, kraj godine, a neko slavi rođendan. Pravi odabir cveta je Božićna zvezda, zbog svog vedrog izgleda, a i zbog toga što simboliše veselje, radost i uspeh. Idealan poklon za kraj godine.Нема коментара:

Постави коментар